FUNKTIONER


iTec stolen er udviklet i samarbejde med det amerikanske U.S. Harvard University og produceres af en fabrik der har produceret massage stole i USA tilbage i 1935, vores massagestole er i absolut topklassen af design, funktion og kvalitet, der er tale om stole i luksusklassen og massagestole teknologisk på et meget højt niveau. Vore massagestole har 6 individuelle massagefunktioner og et utal af justeringer.:

• Shiatsu er oprindeligt en massageform fra Østen, hvor man laver trykpunkts massage, som et par    tommelfingre der ligger tryk på de ømme punkter, og herved fjerner spændinger - ideelt til    spændte skuldermuskler.

• Kneading er en æltemassage, som grundigt løsner op for spændte muskler i hele ryggen.

• Flapping eller håndkantsmassage
er en "banke" massage, som efterligner hurtige slag - typisk    velegnet til de større muskelgrupper, og utroligt god til at afslappe spændte muskler.

• Knocking
: Rygrulninger er en typisk massagestols funktion, som er utroligt god til at blødgøre    rygsøjlen, og genskabe en "rank" ryg. Mange af de professionelle stole som denne starter med    en rulning, hvor stolen samtidig scanner ryggen - og sørger for den optimale behandling. Synkron

• Kneading og Flapping
: Synkronitiseret kombination af Kneading og flapping 

• Air pressure massage: Ikke mindre en 11 indbyggede airbags, 3 airbags i sæderegionen samt 8    kraftige airbags i benstøtten med 4 fire forskellige justeringer samt 2 intensitet justeringer i    underbenene sørger for at trykke og massere i synkronisering med de øvrige massageformer.

  side 1 af 2